מגזין ברוח גלילית | גליון 172 | מאי-יוני 2022

050-5769011 כרמית לבשל טעים ובריא עם שף כרמית אלקיים את הספר תאנים צלויות ועדשים כתומות - אוכל שעושה שינוי www.bari-carmit.co.il : ניתן להזמין ישירות באתר ניתן להשיג גם בחנויות הספרים ברחבי הארץ. קורסים וסדנאות,מפגשים למשפחות, קבוצות, ימי הולדת, ערבי נשים, ימי גיבוש בהתאמה אישית. bari-carmit.co.il רוצים להכיר קצת יותר? כנסו לאתר כרמית אלקיים , שפית מומחית לבישול בריא, Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts בוגרת ה - בתוכנית להכשרת שפים בניו יורק ומאמנת אישית מטעם הטכניון.

RkJQdWJsaXNoZXIy NDU2MA==